Hej

Hej


kampanjat i trångsund mm

Valspurten har börjat och nu är det av vikt att få ut vårt budskap
Att vi moderater vill fortsätta utveckla sverige. Ett land där alla har rätt att få välja. Ett land som sätter människan i frihet och inte i  beroende. Där det ska löna sig att arbeta att man ska kunna driva företag med vinst.
Där offentliga medel vårdas med omsorg där varje skattekrona ska användas på bästa sätt.

Vi




Rättvis Politik

Idag, måndagen den 12 april, presenterades Moderaternas förvalskampanj. Förvalskampanjens övergripande budskap är rättvisa.

En rättvis politik skapar lika möjligheter mellan människor och ger alla en chans. Vad man heter, varifrån man kommer eller var någonstans man bor ska inte spela någon roll för möjligheterna att lyckas i livet. I föregångslandet Sverige ska det spela större roll vart man är på väg än varifrån man kommer.

I vår syn på rättvisa är fler saker viktiga: Allra viktigast är att föra en tydlig jobbpolitik. Den allra främsta orättvisan i Sverige är alltjämt klyftan mellan människor i arbete och dem som står utanför.

Vi måste också se till att ingen elev lämnar skolan utan godkända betyg. Skolan är helt avgörande för att skapa lika möjligheter mellan människor.

I ett föregångsland har alla människor lika möjligheter till en bra sjukvård. Var man råkar bo i landet ska inte spela någon roll. Inte heller storleken på plånboken. Vi vill göra sjukvården rättvis genom att se till att alla sätta upp tydliga krav på vilken sjukvård man som patient ska ha rätt till.


RSS 2.0