Nya Moderaterna är Sveriges enda arbetsparti

tänker ge fem minuter för att Alliansen ska
vinna valet i höst http://www.5minuter.nu

Företags Upprop äntligen

M startar företagarupprop
Moderaterna presenterar idag ett upprop för ett bättre företagsklimat på hemsidan Flerjobb.se. Syftet är att engagera landets företagare i den moderata valkampanjen och tydliggöra kopplingen mellan jobb och företagande.

Moderaternas näringspolitiska talesperson Tomas Tobé står som avsändare för uppropet och han vill öka Moderaternas närvaro i diskussionen om hur Sverige ska få fler framgångsrika entreprenörer.

- Många företagare vill engagera sig för att Alliansen ska bli omvald och Flerjobb.se ska fungera som en portal för detta. Vi vill även mer aktivt föra samtal med företagare om hur politiken ska utvecklas framöver. Jobben är valets viktigaste fråga och då krävs en stark politik för företagande, säger Tomas Tobé.

Flerjobb.se kan besökarna anmäla sig till ett upprop för ett bättre företagsklimat. De erbjuds dessutom möjlighet att engagera sig i valrörelsen genom att till exempel aktivt delta i samhällsdebatten i media, på kampanjer eller genom att sprida nyheter till vänner. Företagare får även tycka till om hur Moderaternas politik ska utformas.

Besök gärna www.flerjobb.se


RSS 2.0